Filyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

Puase oh puase!! January 7, 2009

Filed under: Uncategorized — filyn @ 5:48 am

Tip….top…tip….top…..tip….top….!!!! Alarm hp ku berbunyi …( erkkk…..btl ke bunyi cm tu ) erm….x ksh la cm ne pon janji alarm hp ku berbunyi…..aku tgk jam da menunjukkan 6.30 a.m…..aku bergegas pergi amk wuduk tuk solat subuh….mule2 tu liat mcm tanah liat nk bgn eheehhehe……..biase la kan…selagi boley peram tdo selagi tu x bgn…hahhahhah…..

Then…after solat tuh….aku nk continue lg tdo tp cm nk bsh bju la plk……bj aku bnyk woooo xbsh…..ni sume kesihatan aku yg terganggu sehari dua bru2 nie……aku pon kutip la sume2 bj2 aku….licin wa ckp lu……..yg bru pki pon bsh gak…..aduhai…terlebih rjn lak aku nie….after siap sume2…aku pon mandi n bersiap tuk ke lab……tba2 perut ku mendendangkan lagu ape ntah…..ala mcm perut korang gak mendendangkan lagu kalo time lapar kn?……ish aku nie…de ke patut nk smakn perut org lain……erm…ignore je lah…..aku pon amk lah ‘heater’(btl ke aku eja ni) nk msk air…tup…tup…tup….astarghfirullahalazim!!!! bru aku ingat ari nie aku pose 10 muharam…smlm ak niat ( bajet nk tunjuk bagus je aku nie )….fuh!!….sib baik x minum air lg…..hahahahah…..

Alamak!!!! Jam da menunjukkn kol 9.30 a.m……da terlambt da aku dtg lab nie….aduh!!!!!!!!!!!……sib baik hri ni x kena demo……hah…..tringat sal demo nie….da 2 hari aku x update blog aku nie ‘coz’ aku sibok duk berdemo …… aku dilantik jd demo untuk lab electronic design……aku bkn pndai sgt pon….ade ke suh aku jd……penin2…nk kna stdy dr A to Z…da la dak2 suke bertanya…..mati aku kalo x leh jwb…bt malu je…..meh kte layan gmbr gue yg jd demo nie…..ops….lupe nk wish kt abg nik yg capture dis pic..TQ abg nik..len kali jln kn tugas lagik ek…ehehheheh…gurau jek

ecececece.....senget lak pose aku..

ecececece.....senget lak pose aku..

aku ngah bg arahan kt bdk2...ngeh3

aku ngah bg arahan kt bdk2...ngeh3

Sesampai nye aku kt lab hari nie……OMG!!……aku tertggl sample aku kt umh sewa…..aduh….cm ne la leh tertggl nie….nyayuk btl aku nie……aikkk….x tua lg pon da de penyakit nyayuk ke aku nie….ish bhaya nie……x tua lg???????….bajet cm muda je aku nie…..ish aku muda lg tau……so terpaksa lah aku kena blk amk time rest kol 1 nnt……coz aku nk blasah hari nie gak sample aku tuh ( ubi keling je pon )…….

Oh ye lupe nk g tau….semlm aku dpt rumet bru……erm….mkn sempit la blk aku n da x ley bebas da…..sblm nie aku duk sorg2 je kt blk master bedroom tuh….leh la hentam sana n hentam cni….skunk da x ley bebas….pdn muka aku!!!! Ehehehehe……aku x ksh pon ade org ke x de org janji jgn bg masalah aku sudey…..

K lah entry aku tuk hri nie……nnt aku continue lagik ( curi ms lab update blog…aiyaa!!! )….papai…

Mau continue my work daaa!!!!!!!!!!!!

Advertisements
 

One Response to “Puase oh puase!!”

  1. B Says:

    Alahai…ye ker cikgu nie…byk jer celoteh die…Kua3…!!…cm mn la student nk berdepan tiap2 hari…..sabor je la sumer2..bkn senang nk dpt cikgu berbakat n berjiwa cm ni…hahaha…clap2….stdent hilang…ssh nnt….haha…!! pape pon..juz keep on…ok da 2 jd cikgu…ade bakat lag 2…tp kn….asl unsur ubi keling ni timbul lag…??..ape peranan ubi keling sbnrnyer…??…nape x ubi len ….byk ubi nie….
    ptt nyer…kena post st tajuk yg berkenanan ubii….letak jer…Ubi oh Ubi…btw…gud luck….n stdy hard….hope u will find all da solution u need soon….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s