Filyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

MelontAR JAmrah!!! January 13, 2009

Filed under: Uncategorized — filyn @ 5:56 am

Ptg ahad (110109)….location : Di LaB Fizik, Umt

Sedang kusyuk aku buat keje….kusyuk la sgt…ntah2 berlakon kusyuk kot aku nie..kedengaran la suara seniorku abg nik yang x brape nk rock yang berbunyi……“ Eh, nk x peg melontar jamrah mlm nie”…..kebetulan dlm bilik postgraduate 2 tnggl aku, kak lin n abg nik…aku n kak lin mula2 tu x brape nk dgr lagik then kte org cm blurrr je….erk blurr ke???…..aku je kot…kak lin cm x…senyap jelah…( melontar jamrah = bowling )…alim kn bunyi cm 2….

Jawabnya kak lin…..”Ok je”…..erm…aku pon cm ok memandangkan da lma aku x main…..tmbh lagik aku cm tension je ngan blaja aku nie..heehhehe…..so kte org ( aku, kak lin, abg nik ( ketua pasukan aka kte org nye big boss ), angah ( boss ke-2 kre ank boss la nie..jgn mara ye angah ) n Santana sepakat je nk peg main mlm tu…so, our big boss ckp sblm kol 8 p.m da kna peg kalo x lmbt la leh blk…..tmbh2 mlm2 cm nie rmi org…..So, kte org peg la…..smpi sna ( stadium Sultan Mizan Zainal Abidin )….kte org yg bersemangat berkobar-kobar nie naik kt tempat ‘melontar’ tu…tgk2…ade tournament lak….hampeh tol….bru nk start tournament 2….diorg tempah ke’sume’ 24..24 lane….so angah n abg nik tny kakak yg mmg keje kt c2 cm ne…lma mn tournament 2???…..kakak 2 ckp 3 game je diorg main….dalam 9.30 abs la…..lma gak tuh nk nunggu… jam da menunjukkan kol 8.30….so, kteorg decide peg mkn dulu kebetulan perut2 msg2 da berbunyi….tp aku cm kenang lagik coz ptg 2 aku da mkn meehun sup utara…..best sup die wa ckp lu…’mace nk jerit make die’(kelantanese nye bhasa)….

Meh kte lyn gmbr je lah ek…aku da x larat nk berceloteh pnjg2 kt entry kali nie….entry len kali la ek aku berceloteh pnjg2 lg….aku ketandusan idea lg pon nie…..da lma x mengarang pnjg2 cm dolu2….so….ble da lma tggl…almaklum la kn….Lu pikir la sndiri….ehehhehe…..

San..Angah..Abg Nik..

semangat tol 3 org nie....left : San..Angah..Abg Nik..

-me be4 main-

-me be4 main-

-me..again-

-me..again-

Left; Angah yg posing maut...Kak Lin yg cantik manis...Abg nik Yg koya Macho...San yg tersipu malu...aku???invisible...

Left; Angah yg posing maut...Kak Lin yg cantik manis...Abg nik Yg koya Macho...San yg tersipu malu...aku???invisible...

-Angkasa Restaurant-

-Angkasa Restaurant-

angah( kusyuk msg ngan awek die...hehe ) n abg nik lak seyes nye muka die

angah( kusyuk msg ngan awek die...hehe ) n abg nik lak seyes nye muka die

abg nik...kak lin...Santana

abg nik...kak lin...Santana

kusyuknye aku minum air....

kusyuknye aku minum air....

-santapan dinnerku- ( org nk diet ktakn )

-santapan dinnerku- ( org nk diet ktakn )

angah ayu je mkn....abg nik lak cm nk telan org ( terlampau excited nk mkn maggie bandung ktakn )

angah ayu je mkn....abg nik lak cm nk telan org ( terlampau excited nk mkn maggie bandung ktakn )

-it's my turn-

-it's my turn-

slow nye bola aku....smpi senget bdn2 melontar

slow nye bola aku....smpi senget bdn2 melontar

Ky lah…aku kesuntukan masa da…..mau demo tuk lab ED lak….papai…nnt aku continue lagi…..

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s