Filyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

Weekend yang BorEd!!!! January 13, 2009

Filed under: Uncategorized — filyn @ 4:39 am

Erm…..da lma aku x berupdate blog nie ( betul ke erk eja cm ni ) hentam aje lah….sowi ye kepada pembaca2 sekalian..erk!!….prasan btl aku nie ek bajet ade org bc entry aku nie……ade lah sketul 2….memandangkan aku bru berbloggie dis year…..x brape rmi lagi yg tahu blogie aku nie…..ape2 aje lah kn….

Berbalik kepada title entry aku……weekend yang lepas tersgtlah boring tau….aku x tahu nk bt ape kt umh sewa aku….nk peg umh mk ck aku pon mls…..baik aku rehat kt umh sewa je…..study….kemas bilik n peg ronda2 ngan housemate….ai…sempat lagi tuh ronda2…..aku nie bkn jenis duk diam kt umh….suke jalan2…2 dlm duit x de tuh…..kalo duit de x tahu la cm ne…..

Weekend baru nie my parents dtg melawat aku…eccecece…..ank manja gak aku nie ek…..aku pendekkn je lah weekend bru nie aku bt pe skali ngan gmbr ek…..aku kesuntukan masa….lab da nk ttp…..nk updated pg td terlampau bz lak….aduh la…..aiyaaa….last weekend gak aku boring coz si ‘dia’ senyap je….2day x contact ngan dia……tup2x…..kring….kring…kring…..msg msk kt hp aku d pg jumaat…tgk2…si ‘dia’ msg ckp jgn msg ‘dia’ or call ‘dia’….terus mood aku jd cm x best….ingatkn msg yg riang2….bnyk la riang…..eheehhehehe……tp aku ikut je ape yg dia kta coz aku da x nk lwn ckp die…..tp kesian sgt kt dia….tension punya psl….aku nk menenangkn pon jauh…..sbr ye awk…..ckp sje aku nie bleh la……try buat….hampeh je aku nie…. sorry ye wak sy x membantu sgt…poyos je aku nie…..ai….kta da kesuntukan…bley plk aku pnjg2 kn lagik ek…..jom kte layan gmbr yg ade nie je lah….zasssss!!!!

1. Lokasi : Restoran amende ntah dkt2 ngan airport….lupe da nama tp abg nik ( seniorku yg macho 2 tau kot coz die mahir je kdi2 mkn kt KT nie…ehehhe jgn mara ye abg nik ). Time : 8.00 mlm ( mlm jumaat )…080109. Goal : Mkn malam ( teman seniorku makan…..kesian die duk umh sorg2…hahhaha (gelak jahat)…

nilah restoran yg aku peg ngan senior aku...siap de air terjun ag....

nilah restoran yg aku peg ngan senior aku...siap de air terjun ag....

abg nik ngan mee bandung nye....erm..yum..yum

abg nik ngan mee bandung nye....erm..yum..yum

-menu-

-menu-

restoran seafood 2 nye condition

restoran seafood 2 nye condition

2. Lokasi : Stadium Sultan Zainal Abidin. Time : After dinner…080109..masa da x ingat da..yg penting lepas mkn. Goal : Survey harga bowling…..hahahha…x de koje tol..sib baik bkn peg bilang bola bowling de brape.

abg nik yg gian pose kt dpn stadium...hahhaha

abg nik yg gian pose kt dpn stadium...hahhaha

Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin

Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin

nk ngorat cik adk mn tu abg nik oiii....

nk ngorat cik adk mn tu abg nik oiii....

aku yg nk terbang...ehehhe

aku yg nk terbang...ehehhe

ececce....aku lagik

ececce....aku lagik

3. Lokasi : Kedai Mamak mn ntah dkt2 ngan airport gak & stesen bas KT….Time : 8.00 a.m…090109…Goal : Breakfast N antar kak NIza yang rindu kg halaman die….kak Niza nie housemate aku….cun x?? Single n available lagik tuh….sape2 yg nk tackle bg tau aku ye….

-my breakfast-(apam manis n santan )

-my breakfast-(apam manis n santan )

kak niza wif her tosai...hehe

kak niza wif her tosai...hehe

-Hentian Bas MBKT-

-Hentian Bas MBKT-

4. Lokasi : Mc’ Donald Paya Bunga ( stu2nya Mc’D yg de kt KT nie )….hampeh tol…KFC bukan main bnyk lagik….Mc’D st tu je….Time : 4.00 p.m…100109…Goal : solve keboringan aku yg melanda pada hari tersebut…hahahah…aku peg ngan kak NIk (my housemate)….kte org peg berdua je ptg tu…da mmg tggl 2 org msa 2….

-my order-

-my order-

kak nik wif her Big Mac set....pose jgn pose kak nik...haha

kak nik wif her Big Mac set....pose jgn pose kak nik...haha

EnD of da story for Last WeeKend yg Bored….

c u…..

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s